Jumaat, 17 Jun 2011

RUSSIAN BLACK n WHITE

Assalamualaikum, sye sebenarnye tak le brape pandai sgt menulis blog ni..harap yg membaca blog tak jemu le nk tgk gambar2 kek & menempah kek2 sye...jangan malu untuk pertanyaan & membuat tempahan, sye ni sedia menerima tempahan & penghantaran ke rumah jika pelanggan tidak dapat datang ke rumah, tetapi akan dikenakan kos pengangkutan mengikut kesesuai / kilometer serta perbincangan nnti...


Kek2 dalam blog ni semua nye sedap2 belake, rugi tau klu tak cube...hehe memang sedap, sye ni memang minat kek2 ala2 secret resepi, sb tu sye ke kelas2 kek ala2 secret resepi ni..semua yg sye pelajari semuanye sedap & mengikut citarasa semua org...


Berbalik kepada kek yang terbaru ni kek ni memang sedap sangat2, dh lme dh sye nk g kelas Kak Ina di Bzee Bakery, Seremban tp x kesampaian sb ade je hal, maklum le keje tetap ade pas 2 plak sabtu ahd blik kg... Bli sye tgk blog Bzee Bakery baru2 ni dia nk buat kelas ni kt padang temusu kedah, terus sye suh adik / kakak sye yg g kelas ni semata2 tuk kek ni..


Kakak ade ank kecik beru stahun lebih, ank nye lak susah nk tinggal sb myusu bdn, adik plak tgh sarat mngadung x larat nk duduk lme, sye plak keje kt n.9 xdapat nk ambil cuti...Last2 kakak sye setuju tuk ke kelas ni sb kek ni jga, dan kami syer duit tuk kelas ni..hihi


Ni lah percubaan pertama sye, hasilnye boleh tahan le...rsenye plak memang sedap...



Russian Black n White - filling cream cheese & chocolate...yummy...





Dibuka untuk tempahan, sesiapa yg berminat untuk buat tempahan atau pertanyaan sila hubungi no 0133227129 / sms pn tak pe..rugi tak rase kek ni, memang sedap, enak berkrim....hihi


Tiada ulasan:

Catat Ulasan